SCHOONHEIDSVOORDELEN

VOOR EEN GLADDE, JONGER OGENDE HUID SAMEN MET GEZOND, STERK HAAR EN NAGELS MET COLLAMIN®

FOCUS OP HUIDVERZORGING

Een gladde jonge huid heeft een optimaal gehalte aan goed georganiseerde collageenvezels nodig om ervoor te zorgen dat de huis haar elasticiteit behoudt. U huid is opgebouwd uit 75% collageen.

De aanwezigheid van gefragmenteerd collageen kan de collageensynthese en de productie van elastine remmen, wat leidt tot verlies van huidelasticiteit in combinatie met een vermindering van de totale collageendichtheid.

Fragmentatie van collageen begint op een leeftijd van ongeveer 30 jaar en neemt vooral toe na de menopauze (2% per jaar)

Een wetenschappelijke studie toont aan dat de dagelijke consumptie van collageen een klinische meetbare verbetering van de diepte van rimpels in het gezicht, de elasticiteit en hydratiatie van de huid kunnen veroorzaken.

JONGE VERSUS OUDE HUID

Een verouderde huid door leeftijd of blootstelling aan de zon vertoont aanzienlijke niveaus van beschadiging, aantasting en gedeeltelijk gefragmenteerd collageen in de dermis.

 

VERMINDERD RIMPELS

Tot 30% minder rimpels kan worden bereikt door een verhoging in Pro-collageen concentratie.

CELLULITIS

COLLAMIN verbetert de collageenproductie van het lichaam door de weerstand van de huid te verbeteren. Dit leidt ertoe dat vetcellen minder bulten vormen en het uiterlijk van cellulitis zichtbaar vermindert.

STRIAE

Zijn een vorm van littekens met een afwijkende tint. Ze verschijnen dikwijls als een lang dun litteken met een kleur die roodachtig en/of paars kan zijn als gevolg van verschillende factoren. (zwangerschap, gewichtsschommelingen, bodybuilding, etc). Collageen is een eiwit da de functie heeft om huidcellen vast te houden of te binden, zodat het de huid geneest en terugbrengt naar zijn originele staat: gladder en steviger.

GEZOND HAAR

Collageen is rijk aan aminozuren die uw lichaam nodig heeft om keratine aan te maken. Omdat haar voornamelijk bestaat uit keratine, zal uw haar binnen een paar weken in volume toenemen en zal het sterker, langer en glanzender zijn. Door uw lichaam van collageen te voorzien, kan dit helpen om een gezonde dermis te behouden en haaruitval uit te stellen of te voorkomen.

NAGELS

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten die in nagels worden aangetroffen en bevat aminozuren die bevordelijk zijn voor de nagelgroei. Met het ouder worden is het essentieel om elke dag de juiste hoeveelheid collageen in te nemen om ons lichaam te helpen de collageenreserves in stand te houden. Dit voorkomt dat nagels breken waardoor ze er gezonder uitzien en ook beter groeien.

TIPS: HET DRINKEN VAN GEHYDROLISEERD COLLAGEEN ELKE DAG KAN U ER JONGER EN MOOIER LATEN UITZIEN

BESTE RESULATEN NA 1 MAAND VAN CONTINU GEBRUIK