15 JAAR ERVARING IN DE VERKOOP VAN BIOACTIEVE COLLAGEENPEPTIDEN

MISSIE

Help mensen om de beste versie van zichtzelf te zijn voor een actief, jong en gezond leven door een gebalanceerd dieet te ondersteunen met collageen van topkwaliteit.

100% GEGARANDEERDE ZWITSERE GRONDSTOFVOORZIENING

VISIE

Om een onderdeel te worden van de gezonde levensstijl van mensen.

30 JAAR ERVARING IN DE PRODUCTIE EN TOEPASSING VAN COLLAGEENPEPTIDEN

WANNEER

We bestaan al sinds 1988. Toen al maakte het idee van collageenpeptiden aan te bieden gemaakt van duurzame en natuurlijke grondstoffen deel uit van onze identiteit. Onze producten zijn voortdurend in ontwikkeling en hun doeltreffendheid is gedocumenteerd in tal van internationale onderzoeken.

Met onze traditionele waarden van kwaliteit en de voortdurende verbeteringen in onze productielijn, zijn we zeer tots op onze producten vanuit Zwitserland. Deze proberen we dan ook wereldwijd te introduceren.

WIJ STREVEN NAAR HET VERBETEREN VAN DE LEVENSKWALITEIT VAN MENSEN DOOR DE BESTE GEZONDHEID OP COLLAGEENBASIS AAN TE BIEDEN

COLLAGEENPEPTIDEN

De collageenpeptiden in onze producten worden gekenmerkt door een hoge biologische beschikbaarheid, neutrale smaak en geur, samen met een uitstekende oplosbaarheid in koude of warme vloeistoffen. Door geleidelijke en wereldwijke unieke extractieprocessen bij lage temperaturen worden collageenpeptiden geproduceerd om hun natuurlijke samenstelling te behouden.

ZWITSERSE KWALITEIT

Samen met onze partners in Zwitserland ontwikkelen ze nieuwe en duurzame collageenpeptide concepten die zijn aangepast aan de landspecifieke vereisten. Wij dragen bij aan de algemene levenskwaliteit wereldwijd en werken nauw samen met internationale en exclusieve ditrubuteurs.

Collamin is ontwikkeld en geproduceerd in Luzern, Zwitserland door Biogel AG laboratories - www.biogel.ch gecertificeerd ISO 9001 en FSSC 22000 normen naast het SWISSMEDIC GMP-certificaat.